Mogelijkheden

Vanwege deze unieke aanpak zijn de mogelijkheden legio. Hieronder staat slechts een greep uit de cursussen. Tijdens een intakegesprek wordt de voor jou ideale cursus samengesteld en als die nog niet bestaat, maken we hem speciaal voor jou op maat.

        * begincursus: Basisakkoorden en rythm-technieken. Na deze beginnerscursus ben je in staat om jezelf te begeleiden bij de meeste populaire muziek.

       * vervolgcursus: Hier gaan we in op de akkoordenleer, leer je zelf muziek uit te zoeken en wordt de basis gelegd voor verschillende rechterhandtechnieken.

        * gevorderdencursus: Vanaf hier bepaal je zelf welke richting in de muziek je kiest om je verder te ontwikkelen. Je gaat je dus specialiseren.

       * cursus gitaar in de klas: speciaal bedoeld voor leerkrachten. Je leert jezelf en de groep te begeleiden tijdens je muzieklessen.

       * cursus uitzoeken gitaarmuziek: hierin leer je zelf akkoorden voor songs te vinden en het op gehoor uitzoeken van allerlei muziek.

     * cursus afstellen van de gitaar en het uitvoeren van eenvoudige reparaties, waarna je goed in staat bent je eigen instrumenten te onderhouden.

      * je eigen cursus waarin je precies aangeeft wat je wilt leren en die we dus samen op maat voor je maken

 

Specials:

      *Flamencogitaar voor beginners en gevorderden

      *Gypsy-jazz Rythm en Solo

 

 Nieuw:

      *Cursus Singer-songwriting: leer je eigen songs te maken,  op te nemen op CD en te performen!